College van Belanghebbenden Luchtvaartonderwijs

b737transaviatransavia.com biedt scherp geprijsd luchtvervoer (charter en lijndienst) naar ruim 90 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Daarnaast bieden wij diverse reisgerelateerde producten aan. De verkoop van onze vluchten vindt plaats via touroperators, internet, call center en onze ticketbalie. Internet is heel belangrijk voor ons, en als transavia.com zijn we inmiddels de een van de grootste internetverkopers van Nederland!

Door voortdurend mee te veranderen met de wereld om ons heen slaagt transavia.com er in al dertig jaar achtereen winst te maken. Gemiddeld werken er 1600 mensen bij transavia.com en worden er 5,5 miljoen passagiers per jaar vervoerd. Met enthousiasme streven we bij transavia.com naar optimale betrouwbaarheid, een goede prijs/kwaliteitsverhouding en aandacht voor de klant.

Werken bij transavia.com betekent werken in een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving en met enthousiaste collega’s, waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat o.a. bestaat uit een goed salaris, een eindejaars- en winstuitkering, 32 verlofdagen op fulltime jaarbasis, en natuurlijk de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief vliegtickets aan te schaffen! 

foto_oost_-_ag_3

gwktransavia